Elég ránézni a földgömbre, láthatjuk, hogy a tengerek területe sokszorosan meghaladja a szárazföldét. Pedig ebbe Nagy Britannia is beleszámít, noha többnyire vizesföld. Ja, a rizsföldek is. Hogy a Balatont levonják-e, nem tudom. Ha nem Magyar Tengernek, hanem Nemzeti Tengernek hívnák, akkor biztos levonnák.
Szerintem a következő rencerváltás után a Nemzeti Dalt átnevezik simán Dal-nak.
Szóval, a szárazföld hiába magasabb, a tenger viszont mélyebb. Ha a szárazföld lenne mélyebb, akkor telefolyna vízzel. Ha a hollandok egyszer nem figyelnének, akkor nekik annyi, az összes szélmalma vízimalom lehetne.
Szóval, a tenger. A világon a legnagyobb. Még az űrből is látszik. Pedig a tengerből az űr nem látszik, és ez egyáltalán nem demokratikus. Sérül az egyenlő ellátás módja. Ellátunk odáig, és mégsem.
A tenger. A legnagyobb, és neki van a legtöbb lakója. Meg a legnagyobbak is. Például a kékbálna.
Az, hogy kimondtam a színét, még nem rasszizmus. Nem csúfoltam. Kékezni szabad.
A legkisebbek is a tengerben laknak. Ott él pl. a rák. Elég beteges lehet, mert a fél világ majdnem minden tudósa az ő gyógyítását tűzte ki maga elé.
Na, ezért nem eredményesek! Mögé kellett volna, tudjuk, hogy a rák hátrafelé megy!
Szóval, a rák kicsi, az egyetlen védekezése a nagy ellen, hogy sokan van. Annak a rohadt kéknek akkora a pofája, hogy rákból belefér egy milliárdszor kúrvasok egyszerre, meg még kettő.
Szóval, a bazi nagy tengerbe rohadtsokan élnek, és szeretném, ha ez a téma ezekről szólna!