Kedves barátaim!
Úgy tapasztaltam, hogy írási stílusom - annak legalábbis egy része - egyenesen a frászt hozza a kifinomultabb ízlésű, képzettebb irodalmárokra.
Arra gondoltam, hogy írói tevékenységem azon részétől, mely a rám jellemző szarkazmussal, vulgárisabb humorral, sok esetben ízléstelen megfogalmazásokkal tarkított, mentesítem az érzékenyebb lelkű, a költészet szépségeiben gyönyörködni és nyugalomra vágyó igazi költőket más irodalmi oldalakon.
Ezért létrehoztam ezt a fórumot, ahova szeretettel várok mindenkit, aki a hozzám hasonlók társaságban is jól érzi magát.
Miután ezt az oldalt a sajátomnak tekintem, ezért sajátos szabályokat fogok alkalmazni.
Szarkeverőket be sem engedek. Ha később derül ki róluk, hogy azok, szívbaj, gondolkodás és figyelmeztetés nélkül kibaszom őket.
A rasszizmust, mások kigúnyolását, bármilyen törvény (a fizikai is!) megsértését, döntéseim megkérdőjelezését nem fogadom el.
Ha valaki idejön, tetszik neki, marad. Ha nem tetszik neki, magától elmegy. Ha nekem nem tetszik, én küldöm el.
Nem vagyok kíváncsi ezen szabályokról senkinek a negatív véleményére! Dicsérni lehet.
Semmiképpen nem szeretnék patinás irodalmi oldalakról senkit elcsábítani!!! Azt szeretném, ha ide barátaim és leendő barátaim a komolytalanabb, a máshol esetleg méltatlannak tartott oldalukkal fordulnának!
Nem titok, a Lúdas Matyi inspirálta a címet, de a kényelmes, totyogó, szép fehér libák helyett a tarkább és nem háziasított, rakoncátlan vadludakat jobban kedvelem. Matyinak meg kell küzdenie velük, ezek nem tűrik a bezártságot. És az is lehet, hogy Döbrögi uraság negatív hős jellegét is árnyaltabban kezelhetnénk.